måndag, juni 21, 2010

Sommarstuga


Vi har skaffat oss en sommarstuga!
Lite galet är det väl eftersom vi faktiskt redan har ett hus att ta hand om... Men i vårt "vardagshus" bor vi inte riktigt så långt ut på landet som vi egentligen skulle vilja, så nu gör vi ett försök att ha en stuga också, för att få möjligheten att komma bort från allt vad grannar heter och bara vara helt ifred i lugn och ro och tystnad. Ännu har vi inte hunnit ta det särskilt lugnt, eftersom huset var helt tomt och varit det under lång tid. Vi har åkt fram och tillbaka med möbler och smågrejer. Men nu börjar det närma sig punkten då vi kan åka ut till stugan och bara vara... hoppas det blir lika skönt och avkopplande som vi önskar :)

Torpet är riktigt riktigt gammalt och har ett mycket speciellt ljus. Alla foton blir galet vackra, och det är nästan så att jag känner för att öppna en webshop med vackra inredningsting bara för att få ta kort på dem i det här huset :)



Nu blev det visst ganska tätt mellan de två senaste inläggen... jag hoppas att ingen svimmade och slog i huvudet av chocken :)
Trevlig midsommar på er!