lördag, april 16, 2011

Växthus!

Tisdag morgon

I många, många år har jag önskat mig ett växthus. Det har dock aldrig blivit av, inte förrän nu. Men nu äntligen så har jag ett alldeles eget litet växthus! Min man har ägnat veckans kvällar åt att montera ihop det åt mig, och jag är så glad för det! I nästa vecka kommer det även att vara urgrävt, grusat och förberett för odling :)

Det är ett enkelt litet hus av plast (det kändes tryggare än glas eftersom vi har små barn) och alla med tjusiga växthus gjorda av fina gamla fönster ler säkert överseende åt mitt lilla plasthus... Men det bjuder jag så gärna på, för det här är mitt lilla hus :) Här ska jag kunna sitta i ett hörn med en tidning och njuta av värmen. Och här ska jag odla minipumpor och massor av tomater. Nämnde jag att det är på hela 5 kvm ;)


Onsdag morgon


Torsdag morgon


Fredag morgon


Lördag morgon - LYCKA :)

tisdag, april 12, 2011

Vårväder

Fjolårets minipåskliljor blommar så fint i rosenrabatten.


Helgen som var var fantastisk! Vilket underbart vårväder! Här hemma hände det dessutom både en och två roliga saker som förgyllde dagarna ytterligare :)

I söndags ägnades nästan hela dagen åt trädgårdsröj. Finns nog nästan inget annat som är så avkopplande för hjärnan som att få härja runt i trädgården med räfsa och sekatör i högsta hugg. I söndags kväll kände jag mig mer avslappnad än vad jag gjort på mycket länge. Härligt!


Underbara klosterliljor!


Tre år från löksättning till blomster - men det var värt väntan :)

fredag, april 08, 2011

Älskade vår!