måndag, november 17, 2008

Hallen - before & after :)



And After:


Den här bloggen skulle från början fokusera på inredning, men så har det ju inte blivit. Ingen fara med det i och för sig, men nu när jag har lite nytt att visa, så gör jag det :)

Golvet i hallen ska bytas ut så småningom, men det får vänta ytterligare ett tag, detsamma gäller med målning av trappan. Först ska alla rums väggar målas eller tapetseras och bara det kommer ta en bra stund innan det är gjort, för vi håller snigelfart på ytrenoveringar för tillfället. Man måste ju ha både tid, lust, ork och pengar för att få ett bra resultat! Just nu byggs det pannrum och där läggs energin för tillfället. Visst är det kul med snygga väggar, men det är det ju med mindre elräkningar med :)!


På byrån ligger säsongens första arrangemang, bestående av mossa, kottar, en mossig pinne och granskott...


På väggen mittemot hänger en liten hylla och en notis. Under står en ärvd kista som slukar mängder av saker!





Ha en skön dag!

3 kommentarer:

Synnøve. sa...

Hej på dig.
Så fint det blev i hallen.
Måste göra nått här hemma med. Ha de gott.
Kramen synne.

Marina sa...

Så fint det blev! Mossa och det där ser spännande ut.

Sussie sa...

Mysigt med mossarrangemang, det doftar ju så gott också :) Kul att se lite hemmabilder, så fint med den mörka kistan mot den ljusa väggen. Javisst är det härligt om man kan hålla elräkningarna mindre, då gör det inget om renoveringen får vänta. Skoj skoj att du gillar sakerna, och att M oxå gör det :).Låna Narnia så länge ni behöver den har vi tittat på många gånger, och den andra filmen är till kidsen så den behåller ni. Det låter härligt att sitta under en filt, jag tror jag gör detsamma en stund innan vi ska åka och storhandla. Massor av kramar.