måndag, juni 23, 2008

Midsommaren har kommit och gått...

Vi fick en ganska bra midsommarafton, trots att det var lite si och så med vädret.
Men min lilla M blev förkyld och fick feber natten till midsommar, och förkylningen tog fart även för mig under dagen. Så istället för ett glas vin och mys i utemöblerna framåt kvällen, blev det till att ligga och huttra under en filt i soffan framför tv:n. Vi såg en film... men jag minns inte vilken...
Jag är fortfarande dunderförkyld och precis hur trött som helst. Idag har barnen fått se skamligt mycket på tv, så jag har kunnat ligga och sega i soffan lite.

Simskolan har börjat och min 5-åring var superladdad. Väl där blåste det halv storm, himlen var hotfullt grå, och det var typ -10 c (en mindre överdrift kanske ;) ). Han blev besviken över att han inte fixade att bada i det iskalla vattnet, men vi ska ju dit dagligen i flera veckor, så det blir ju nya chanser...Vi hoppas på bättre väder imorgon!

Imorgon ska jag titta in till er andra och se hur ni haft det!
Ha det gott tills dess!

7 kommentarer:

Marina sa...

Så typiskt att bli förkyld precis till midsommarmen säg när en förkylning kommer lägligt. Sällan!
Simskolan hör nog ihop kallt vatten. Det är så jag minns det från både min egen simskola ich även från mina barns simskoletid. Hy!

lottens vita och gröna sa...

oh fick e flashback till när jag gick på simskola...det kändes som om det var is i vattnet och jag var skakade mig ni ästan sönder, lärde mig inte den sommaren!
hoppas att ni friskar på er!
varmkram lotten

Synnøve. sa...

Du har då en himmla otur. Hoppas den ger sig av snart den där förkylningen.
Sinskola är ett bra sätt att tillbringa sommaren på.
Tänk att man anser sig inte ha råd med simundervisning i skolan idag. Tänker med en rysning tillbaka på min simskola i det gamla badhuset i Norrköping hehe.
Hoppas att sonen snart får bada ialla fall.
God bedring nu då.
Kram Synne ;D

Sussie sa...

Hoppas du snart e frisk igen. Otur för lillkillen , inte roligt med iskallt vatten när man ska lära sig simma. Tänk vad skönt det är med tv ibland :) mina är ju stora nu men nog har det funnits stunder då jag älskat den apparaten :) Ha det nu så mysigt under filten och krya på dig, kram.

Anonym sa...

Ja så kan en midsommar vara!!! Min dotter blev förkyld dagen efter. Inte roligt. Då hon också går på simskola och ej kan vara med nu. Men så är det ibland.
Jag har 4 dagar kvar till min efterlängtade semester..... Jag ska bara njuta och må gott!
Vilka fina malvor du visar oss!
//Cissi

Anonym sa...

Underbara midsommarbilder!

Gry sa...

Aj, din stackare.... Om det är någon tröst, så är det jättemycket förkylningar ute "och går" just nu. Säkert det kalla, fuktiga vädrets skull!

Ta hand om dig och krya på dig.

Kram Gry