lördag, oktober 20, 2007

En sockerbagare...tra la la la la ....

Jaha ja. Det här var ju både enkelt och vackert!
Eller, nja...gaaaah!!
Efter en massa blogg-gluttande hela dagarna är det lätt att bli lite inspirerad, och i detta fallet kommer inspirationen från Jordgubbar med mjölk, som bakat så vackra cupcakes.

Här hemma ska vi ha lite kalas för maken imorgon så jag tänkte passa på att svänga ihop några cupcakes, eftersom jag blev sååå baksugen av att läsa de senaste inläggen på ovanståendes sida.
Tänkte idag att jag skulle investera i en muffinsplåt, men det fanns inte i affären jag först åkte till, och jag orkade inte åka runt. Så jag tänkte lite obekymrat att det nog skulle gå ändå. Ensam med barnen, (maken jobbar övertid) kände jag mig lite stressad när jag gjorde iordning plåt nr 1 av muffinsarna, vilket resulterade i att jag glömde ha i mjölk. *Suck*. Torra men ätbara åker de i frysen, de duger ju åt familjen tänker jag lite tålmodigt...Plåt nr två görs efter receptet till punkt och pricka, men utan muffinsplåt så flyyyter de liksom ut. Tänkte först håva ner hela...ehh...härligheten i soporna, men efter att smakat på eländet så finade jag till dem så gott det gick. De var nämligen rasande goda, vilket ju får vara värt en del trots allt.
Så imorgon bjuds släkten på olyckade muffins, istället för tjusiga cupcakes. Duger det inte får de väl knapra på en köpekaka istället ... :)




1 kommentar:

faster atta sa...

Har man inget positivt att säga när man kommer hem på besök hos någon så borde man nog ha stannat hemma istället!
Alla har det ju olika och trivs med sitt! Vi har vänner vi slutat umgås med för att de bara klagar och hittar fel hela tiden... Tillsist orkar man inte med dem. Speciellt när man vet hur de har det hemma hos sej....

kram