fredag, oktober 14, 2011

Fredagsmorgonmys


Idag firar jag och liten T att fredagen äntligen är här! Vi satte på Tigers film, skalade varsin clementin och satte oss för att mysa lite. Tyvärr är T inte särskilt imponerad av Nalle Puh och c/o, men jag kämpar på... snart kommer han nog fastna för dem... Vad är meningen med att ha småbarn om man inte kan sitta och mysa framför världens goaste nalle liksom ;)


Lite spännande var det en stund iaf :)

4 kommentarer:

Therese sa...

Vilken mysig start på fredagen! Puh och clementiner, perfekt! Gillade din söta julhare med, önskar så att jag hade en symaskin så jag kunde förkovra mig i sömnad lite mer...
Ang din fråga om snappsen så är den väldigt enkel, vi krossar bara massor av polkagrisar (hårda, äkta, inte sockriga mjuka) och låter dra i 1-2 veckor i vanlig neutral sprit. Får då en frisk pepparmintsmak och blir lite rosa i färgen. Ett år testade vi att lägga ner lite apelsinskal på slutet så då fick vi mint/citrus smak, helt ok det med!
Ha nu en fortsatt fin dag!
KRAM Therese - Sockenvägens Söta

Eleonore- Vinn exklusivt halsband från Truly Me sa...

Låter som ni fick en väldigt mysig fredag, Nalle Puh är ju bäst :D Ska ni gå och se den nya filmen som kommer snart?
Va roligt att du gillade julinlägget :D Håller med om att burken var underbar!

Synnøve. sa...

Skön start på dagen det där.
Clementin ja, har de kommit ut i butikerna redan?
Jag letar jaffa apelsiner jag.
Hoppas ni får en lika skön helg nu.
Kramar Synnöve.

jos sa...

hihi, ja vissa saker är värda att kämpa för. Jag vet inte hur många gånger jag envisades med att steka pannkakor innan min son ens smakade..