tisdag, februari 12, 2008

Muffins och sött fat


Idag har jag bakat muffins... oj, vad gott det var! Imorgon får vi besök så idag har jag bakat fikabröd för första gången sedan jul, och det var uppskattat kan jag lova!


Muffinsen ligger på ett sött gammalt fat. Det är så tunnt, fint porslin så man knappt vågar använda det, men det är ju ingen mening att det står i skåpet heller...




Visst är det sött?


Ha en riktigt skön kväll!



10 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm gott med muffins och så smidigt att göra. Bra att ta fram när det kommer besök. Och uppskattat. Nu blev jag sugen på att baka lite muffins. Det ska jag nog göra när jag är ledig. Tack för tipset!
jättefint fat! Så sött! Håller med dig att det ska ej stå inne i skåpet. Plockas fram och användas!
Må gott!

Gry sa...

Så sött, så sött- både fatet och muffinsarna, hi,hi...

Usch, nu blir jag godis- och kaksugen såhär mitt i natten. Fy dig!!

Kram Gry

Anonym sa...

Åh vilka mysiga mumsiga bilder du bjuder på i kväll.
Jo, jag ska vinka till din bror prommis.hi hi
Nu är väskan packad och läget undet kontroll ett tag trodde jag att jag skulle få vara uppe hela natten. Telefonen gått varm, grannar som tittat förbi för att säga hejdå,började packa halv tio ikväll.
Ha det så gott och vi hörs nästa vecka.
kram ewa

Marina sa...

Mm, va sugen jag blir på muffins! Satt just och funderade på om jag skulle baka något till allahjärtans dag. Kankse jag gör muffins med hjärtformad dekoration?

Sussie sa...

Ja fatet är verkligen jättefint, klokt av dig att använda även om det är skört, man ska njuta av vackra saker till vardags :) Jag gillar verkligen linkatten och linhunden de är så söta och pryder sin plats. Ha en fin dag hoppas att solen är lika flitig hos dig som den är här, kramar.

Hanna sa...

önskar att man kunde smaka av det man ser på datorn...för det ser gott ut..vad himlans söta vovven och kissen är. jätte charmiga små konstverk.
ha de gott
kram

Sussie sa...

Ha en fin alla hjärtans dag, kramar.

Elzie sa...

Månntro det luktade gott hemma hos er efter baket. Mmmmm!!
Ha en riktigt skön Alla Hjärtans Dag du också.
Kram Elzie

Synnøve. sa...

Smaskiga muffins ;)
Tittade bara in lite snabbt för att ge dig en alla hjärtans kram.
Synne :D

Unknown sa...

Å,så fina muffins du bakat,ser goda ut!=)Jättefint fat med små rosor på..ja det är klart du ska använda ett så ljuvligt fat..så att det syns,och inte ligger i ett skåp där ingen ser det.=)Bilden längst ned är fin,tycker om den fina ljuslyktan..vilket vackert sken från den!Hoppas att Alla hjärtans dagen varit fin!

Varm hjärtekram från Maria!