fredag, december 07, 2007

Fågelmums!


Idag har jag gjort fågelmuffins som ska hängas upp ute i träden. Pappret ska förståss av innan jag hänger upp dem, men jag förvarar dem såhär, tycker de blev så fina :). Jag har gjort vintermat åt fåglarna såhär förut, men då i små plastburkar. Ideen med muffinsformar fick jag från en annan bloggerska, nämligen Jasmin som har den fina bloggen Lyckans hem!

Det blev ingen pepparkaksdeg gjord igår, men däremot rörde jag ihop ännu en omgång saffransskorpor. De är så goda, verkligen att rekomendera!




Den fina skålen på fot är ännu ett fynd från mammas skåp :). Jag har två stycken som liknar varandra, tycker att de är jättefina. Glasburken är en gammal konservburk från Boda, och i bakgrunden ser ni min och makens adventskalender... Blossas årgångsglögg i småflaskor! En varje adventssöndag, plus en extra som kanske får bli på julafton eller lucia.


Dröm goda drömmar!



2 kommentarer:

Unknown sa...

Så fina fågelmuffisar du har gjort,finurligt!Jättefin skål och saffransskorporna ser så mumsiga och goda ut på bilden!Fin blogg du har,kul att titta in hos dig!Har länkat till dig från min sida,så jag kan se dina fina bilder och ditt pyssel.=)Isbjörnen vill jag gärna köpa av dig senare..den är så söt!Åker bort nu till Jul,så jag får återkomma.=)Ha en bra dag!

Kramar,Maria

Anonym sa...

fågelmuffins - ja det vore nåt för mina hungriga vänner här utanför :)